У 13-ти районах Львівщини не буде філій ПАТ "Львівгаз" (доповнено)

15:29 7 жовтня 2013 р.

ПАТ " Львівгаз" закриває 13 філій - управлінь з експлуатації газового господарства, повідомила компанія в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку .

Про це інформує Інтерфакс-Україна.

Ліквідації, зокрема , підлягають: Сокальське , Радехівське , Кам'янка - Бузьке , Старосамбірське , Мостиськах , Городоцьке , Жовківське , Бориславське , Жидачівського, Перемишлянське , Миколаївське , Бродівське і Золочівське управління по експлуатації газового господарства .

Фахівець із зв'язків з громадськістю ПАТ "Львівгаз" Оксана Ростикус не змогла прокоментувати цю новину. Вона наголосила, що зараз діє 20 філій підприємства на Львівщині і ніяких наказів про їх ліквідацію немає.

Згодом, голова правління ПАТ "Львівгаз" Володимир Зленко підтвердив інформацію про скорочення 13 філій. І додав, що відтак на три райони, наприклад, Буський, Золочівський і Бродівський, буде одна філія. Тобто в районах залишиться сім філій. Робиться така оптимізація, за словами Володимира Зленка, заради економії. Скільки буде скорочено працівників у ПАТ "Львівгаз" наразі повідомити В. Зленко не зміг.

Нагадаємо, що "Львівгаз " обслуговує розподільні газові мережі на території Львівської області, надає послуги з газифікації , поставляє природний газ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів