Турок зі Львова видобуватиме золото у Жовтих Водах

20:00 23 грудня 2020 р.

Фото до новини

Переможцем аукціону Державної служби геології та надр з продажу ділянки з покладами руд золота - Жовтоводської площі в Дніпропетровській області - стало невідоме ТОВ "Спис Україна" (Львів), власником якого зазначений громадянин Туреччини.

Згідно з інформацією про аукціон ТОВ "Спис Україна" запропонувало за право на розробку ділянки 5,74 млн грн при стартовій ціні 4,48 млн грн без ПДВ. У торгах також брало участь ТОВ "Нідком". Про це повідомив Цензор.нет, пише DailyLviv.

Жовтоводська площа розташована в П'ятихатському районі Дніпропетровської області, за 8 км на північ від міста Жовті Води.

Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл для геологічного вивчення основних корисних копалин - руд золота і супутніх корисних копалин -ніобієвих руд, і в тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, - 5 років.

ТОВ "Спис Україна" (Львів) зареєстроване в лютому 2010 року. Основний вид діяльності - "діяльність холдингових компаній", другорядні - купівля і продаж власного нерухомого майна, надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту, діяльність головних управлінь (хед-офісів).

Кінцевим бенефіціаром у держреєстрі зазначений громадянин Туреччини Фірат Чакмак. Статутний капітал компанії - 869 грн.

Як повідомлялося, Держгеонадр вперше виставив на електронні торги спецдозвіл на розробку ділянки з покладами золота. Крім Жовтоводської площі, на Дніпропетровщині планується виставити на торги ще три ділянки. 

Львівські високовольтні ізолятори iз загартованого скла купують 46 країн

ФОПам трьох видів діяльності треба застосовувати касовий апарат з 1 січня 2021 року

Швейцарці дають гроші, щоб на Львівщині вирощували органічні продукти і експортували їх в Європу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів