Цього року на Львіщині накупили нових автомобілів на 75 мільйонів доларів

12:58 12 листопада 2020 р.

Фото до новини

У жовтні на Львівщині придбали 325 нових автомобілів на загальну суму 10 млн доларів США

Про це пресслужба RST.ua повідомила Dailylviv.

Найчастіше реєстрували автомобілі Kia. Також популярними були Toyota і Renault. Частка цих трьох брендів склала 42% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів. Найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Минулого місяця також часто реєстрували Toyota RAV4 і Skoda Kodiaq.

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували 265 кросоверів, що складає 81% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 32%. Щодо цінових сегментів, то 21% – автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Упродовж січня-вересня поточного року у Львівській області придбали 2,5 тис. нових автомобілів на загальну суму 75 млн доларів США.

Загалом в Україні впродовж жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 млн доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці минулого місяця – один Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX, по одному Bentley FlyingSpur та Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-Benz G-Class.

Ремонт прикордонних доріг: ВР проголосувала за нульову ставку ПДВ для робіт в межах “Польського кредиту”

Італійці і китайці зацікавлені збудувати високошвидкісну залізницю Одеса-Київ-Львів-кордон з ЄС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів