Тролейбуси №10 курсуватимуть у Львові до 8 липня

15:20 26 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Керівництво «Львівелектротрансу» звернулося до управління транспорту Львівської міської ради з пропозицією тимчасового відмовитись від обслуговування тролейбусного маршруту №10, а вивільнені тролейбуси залучити до роботи на маршрутах №2, №9 та №12.

Про це повідомили у вівторок, 26 червня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста. Як зазначив керівник відділу розвитку ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Могила, відновити рух тролейбусів на маршруті №10 буде доцільним після купівлі нового рухомого складу, набору нових водіїв та реконструкції контактної мережі на перехресті вулиць Виговського й Любінської з влаштуванням повороту ліворуч з вулиці Виговського на вулицю Любінську (в напрямку центру)».

Ігор Могила доповнив: «Крім того, пасажири, що користуються тролейбусним маршрутом №10, не відчують жодної незручності, оскільки за такою ж трасою курсує автобусний маршрут №2а, який обслуговується комунальним перевізником ЛК «АТП-1», який також забезпечує перевезення усіх пільгових категорій пасажирів. Після тимчасового припинення курсування тролейбуса №10 на автобусному маршруті №2а додадуть два автобуси».

«За інформацією ЛКП «Львівелектротранс» тролейбус №10 курсуватиме до 8 липня включно. Як уже повідомляли раніше, ще цьогоріч ЛКП «Львівелектротранс» у співпраці із Європейським банком реконструкцій та розвитку, придбає 50 нових тролейбусів, чим суттєво підвищить якість та надійність електротранспортної інфраструктури міста», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів