Теща заступника Новояричівського селищного голови збудує стадіон: не Маракану

13:55 26 липня 2021 р.

Фото умовне

Фото умовне

На це фірма жінки, яка ще у вересні минулого року шукала роботу продавця-консультанта, одержить майже 17 мільйонів гривень.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Новояричівської селищної ради уклав договір із ТОВ «Захід – РемБуд» на будівництво спортивного залу для сільської школи за 16,93 млн грн. Власницею підприємства є львів’янка Ніна Піх – теща заступника селищного голови Мар’яна Стеблика.

Про це повідомляють Наші гроші.Львів, пише Dailylviv. 

Крім того, закупівля має ознаки змови – участь у торгах взяла лише одна фірма «Будівельна компанія «Наш простір», яка хоч і пропонувала нижчу на 12,5 тис. грн ціну, не завантажила всіх необхідних документів і не мала шансу на отримання підряду.

Технічним завданням передбачено, що підрядник окрім безпосередньо зведення будівлі, проведе каналізацію, електро- та теплопостачання, встановить сантехніку та зробить зовнішній благоустрій. Завершити роботи планують до кінця 2022 року. Всього компанія отримає 457 тис. грн прибутку, що становить 2,7% від суми закупівлі.

У документах обох фірм, і «Захід – РемБуд», і БК «Наш простір», вказаний спільний працівник –  інженер з охорони праці Микола Сафронов. Загалом це другий випадок, коли фірми зустрічаються на публічних торгах. У обох випадках перемогу отримало «Захід – РемБуд».

Власником ТОВ «Будівельна компанія «Наш простір» є Назарій Коваль. На сайті компанії фірма повідомляє, що виконувала проєкти з облаштування території  в Edem Resort&Medical (власник Ігор Кривецький) та реконструкцію готельного комплексу Гранд Резорт (власник Григорій Козловський). А ще про виконання державних замовлень таких як, школа та зведення нового моста. Хоча насправді компанія не отримувала держзамовлень на будівництво мостів. Загалом фірма отримала 4 контракти на 1,4 млн грн.

ТОВ «Захід – РемБуд» зареєстровано у квітні 2019 року, а з початку 2020 отримало 21 держзамовлення на 19,1 млн грн.

Першим власником підприємства був чинний заступник селищного голови села Новояричів Мар’ян Стеблик. У листопаді 2020 року він кандидував на посаду заступника голови селищної ради і у січні 2021 року засновницею його підприємства стала теща Ніна Піх. Крім фірми зятя, їй більше не належать жодні інші компанії, ще у вересні минулого року вона шукала роботу продавця-консультанта.

Львівська обласна рада продала 5 приміщень: кому, де і за якою ціною

Довідково

Новояричівська селищна рада Львівського району Львівської області є однією із найбільших територіальних громад, що об’єднала 18 сіл та селищ .

На території громади проживає  близько 18500 осіб.  Площа громади становить 222 кв. км.

Адміністративний центр громади – смт Новий Яричів.

За територіальним поділом та кількістю жителів у громаді створено 7 старостинських округів:

Банюнинський старостинський округ:

с. Банюнин,

с. Неслухів.

Борщовицький старостинський округ:

с. Борщовичі.

Великосілківський старостинський округ:

с. Великосілки,

с. Соколів,

с. Малі Нагірці,

с. Нова Лодина.

Дідилівський старостинський округ:

с. Дідилів,

с. Убині,

с. Хренів,

с. Великі Підліски.

Запитівський старостинський округ:

смт Запитів.

Старояричівський старостинський округ:

с. Старий Яричів,

с. Цеперів,

с. Кукезів,

с. Руданці.

Пикуловицький старостинський округ:

с. Пикуловичі.

Головою Новояричівської селищної ради обрано Петра Соколовського.

Чотири об’єкти, три - у Львові, один - в районі, запропонували на Велику реставрацію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів