Сьогодні в сесійній залі Львівської міськради відбудеться семінар із питань енергозбереження

12:44 24 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lbd.sm.gov.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, о 17.00 в приміщенні великої сесійної зали ЛМР розпочнеться семінар, присвячений питанню ефективних систем вентиляції.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що ссьогодні, 24 грудня, успішні компанії-виробники розкажуть про ефективні системи вентиляції та раціональне використання енергії. У повідомленні також конкретизують:

«У жовтні в місті стартувала Програма навчання мешканців з питань енергозбереження та раціонального використання ресурсів. Львів’яни вже дізнались про комплекс першочергових заходів, які можна провести у своїх помешканнях, з метою економії енергоресурсів.

Наступний семінар відбудеться 25 грудня в приміщенні великої сесійної зали ЛМР (каб. 202) і буде присвячений питанню ефективних систем вентиляції. До обговорень залучать представників компаній-виробників. Для участі необхідно зареєструватись.

Головний конструктор компанії Прана Роман Кузич розкриє аспекти енергоефективного господарювання в розрізі теплозберігаючої вентиляції, на прикладі приточно-витяжної системи вентиляції з рекуперацією тепла торгової марки Прана. Завдяки інноваційним технічним рішенням, які покладено в основу теплообміну в цій системі, вдається повернути до 83% тепла, яке зазвичай вилітає у відчинені кватирки помешкань, шкільних класів, офісних і виробничих приміщень. У компанії також розповідають:

«Унікальна система вентиляції – рекуператор Прана – це запатентований вітчизняний продукт, визнаний європейськими споживачами за найкращі технічні характеристики за умови прийнятної ціни. Монтаж системи вентиляції Прана триває лише 2 години і не потребує перепланувань.

Самоокупність системи вимірюється не лише економічною складовою, а й комфортним здоровим мікрокліматом. Вона є незамінною в дитячих садочках і шкільних класах, у малогабаритних квартирах і готельних комплексах».

Натомість, технічний спеціаліст  представництва компанії «Systemair» в Україні Вадим Мушик розкаже про ефективне вирішення питань вентиляції з використанням припливно-витяжних установок з рекуперацією тепла. Основними перевагами продукції компанії, за його словами, є її екологічність та високий клас енергоефективності, а також: 

компактна конструкція;

простота в обслуговуванні;

простота монтажу та управління;

мінімальне споживання електроенергії для догріву повітря;

наявність пульту управління та електронного дисплею.

Початок семінару – о 17.00. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:  http://goo.gl/forms/Suai1gouL3.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел. 297-58-57 – відділ енергоменеджменту Львівської міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів