«SkyUp Airlines» відкрив нові рейси зі Львова

14:48 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 17 жовтня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулося офіційне відкриття регулярних рейсів українського лоукостера «SkyUp Airlines»

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Сьогодні відбулись перші рейси трьох напрямків – Київ, Прага і Харків, а до кінця року буде відкрито польоти у ще три міста: Шарджа, Париж та Тель-Авів. Всього авіакомпанія відкриває 6 напрямків та буде виконувати 15 рейсів на тиждень».

«За словами комерційного директора «SkyUp Airlines» Євгена Хайницького, кожен рейс має певну особливість. До Києва та Тель-Авіва авіакомпанія пропонує привабливі, у порівнянні, з конкурентами лоукост-ціни», – поінформували також в облдержадміністрації.

«SkyUp Airlines відкриє напрямки», які вперше з’являться у львівському аеропорту – це Харків, Париж та Шарджа. У цьому контексті авіакомпанія відкриває для Львова Францію таОАЕ, а рейс у Прагу буде відновлено», – повідомили також в облдержадміністрації та опублікували «Розклад рейсів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів