Щоб привести до ладу пошкоджені ракетними ударами підстанції, потрібні місяці, - Садовий

16:11 11 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Учора і сьогодні ворог завдає ударів по критичній інфраструктурі Львова. Як наголосив мер Львова Андрій Садовий, на відновлення обладнання пошкоджених електричних підстанцій знадобляться місяці.

Мер подякував ремонтним службам, які докладають зусиль, щоб забезпечити відновлення електропостачання, і вкотре наголосив, що власники будинків мають забезпечити пункти обігріву у своїх будівлях.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Ворог показав свої плани – він буде бити по об’єктах критичної інфраструктури, йому важливо залякати людей. Та ефект буде зворотний - у нас буде більше твердості, злості, будемо виганяти його.

Тому, ще раз хочу наголосити – ми маємо у Львові 6 тисяч укриттів. У кожному укритті, якщо це технічно можливо, має бути облаштовано пункт обігріву - банальна піч і дрова. Це врятує, щоб не замерзнути, бо відновлення будь-якого сервісу після пошкодження потребує часу. Ми повинні вижити.

Без електроенергії ТЕЦ не працюють, а ми бачимо, що ворог хоче заблокувати подачу тепла. Велике прохання до керівників управляючих компаній, голів ОСББ забезпечити готовність до різних сценаріїв. Якщо у будинку буде пункт обігріву, то це гарантія, що ми будемо в теплі», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

У Львові для мешканців запустили воду з пожежних гідрантів. Перелік адрес

Після повторних ракетних атак у Львові частково відновив роботу електротранспорт

У Львові вирішили, як працюватимуть школи і дитсадки цього тижня

Масований ракетний обстріл критичної інфраструктури Львівщини – розпочато розслідування

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів