Сесія підтримала петицію про будівництво моста через вул. Наукову у Львові

19:57 2 березня 2023 р.

Фото до новини

Сесія Львівської міської ради підтримала ухвалу «Про розгляд електронної петиції «Добудувати міст через вул. Наукову з продовженням трамвайної колії до вул. Трускавецької».

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Відтак, департамент містобудування має розробити дорожню карту реалізації електронної петиції на розгляд та затвердження постійній комісії інфраструктури, інженерного та житлового господарства.

"З огляду на безперервне загострення проблеми транспортного сполучення у Львові загалом та, зокрема, мешканців Франківського району (вулиці Наукова, Пулюя, Трускавецька) з іншими частинами міста, доцільно добудувати міст через вул.Наукову з подальшим продовженням трамвайної колії до вул.Трускавецька. Доцільність також зумовлена готовністю мосту близько 80%, що суттєво мінімізує витрати на проєкт  порівняно з будь-яким альтернативним. Крім того, проходження трамвайної колії по мосту унеможливлює суттєве уповільнення автомобільного руху по вул. Наукова, а також безпеку такого руху, зокрема, для пішоходів та велосипедного транспорту. Також, вищезгаданий мікрорайон активно забудовується багатоповерховим житлом, що призведе до кратного навантаження на транспортну інфраструктуру району то міста в близькому майбутньому",- йдеться в петиції.

Нагадаємо, збір підписів під петицією розпочати 15 листопада 2021 року. Під петицією зібрано 550 підписів з 500 необхідних для розгляду на сесії ЛМР.

У Львові прийняли бюджет розвитку на 2023 рік: на що підуть левові витрати

Ремонт магістральної дороги у Львові потребуватиме архітектурного конкурсу

Нових доріг для ремонту у Львові перекривати не будуть, - мер Львова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів