Сесія Львівської міськради затвердила ставки акцизного податку й положення про транспортний

15:05 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: styknews.info

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 19 січня, на пленарному засіданні сесії ЛМР затвердили ставки акцизного податку та положення про транспортний.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що , сьогодні, 19 січня, на пленарному засіданні сесії ЛМР затвердили ставки акцизного податку та положення про транспортний податок. У повідомленні також конкретизують:

«Ці податки віднесено до місцевих, тобто, кошти надходитимуть до місцевого бюджету. Директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич пояснила:

«Ми затвердили ухвали по нормах, які чітко визначені в Податковому кодексі – це 5% акцизу на території міста Львова з роздрібної торгівлі, такий відсоток затверджений по всій країні. І транспортний податок – це стала сума, 25 тисяч грн.

Її сплачуватимуть раз у рік власниками легкових автомобілів. Оподаткуванню підлягають автомобілі, вік яких не більше п’яти років та об’єм двигуна понад 3000 кубічних сантиметрів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів