Маємо бути готовими до аварійних вимкнень: росіяни можуть завдати нових ракетних ударів, - Шмигаль

14:18 6 січня 2023 р.

Фото до новини

Українці мають бути готовими до поновлення аварійних вимкнень світла. Оскільки росіяни можуть завдати нових ракетних ударів по цивільній та енергетичній інфраструктурі.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду, пише Dailylviv.com.

"Тепла погода та святкові дні сприяли зниженню споживання електроенергії, що дозволило нам впродовж новорічних свят не застосовувати вимкнення. Проте вже вчора, 5 січня, споживання зросло, тому в центральному та східному регіонах, а також в Одесі, Львові, Дніпрі були запроваджені графіки планових відключень",- зазначив Шмигаль

За його словами, відсьогодні очікується суттєве похолодання. Відповідно, зросте споживання та дефіцит в енергосистемі збільшиться. Крім цього, ворог готовий завдати чергового ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі.

"Тому ми всі маємо бути готові до поновлення аварійних відключень. Українці мають бути готовими до поновлення аварійних вимкнень світла. Оскільки росіяни можуть завдати нових ракетних ударів по цивільній та енергетичній інфраструктурі",- заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

На Львіщині з 9.00 світло подають за графіком, - Козицький

Уночі електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття споживання, - Укренерго

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів