П’ять компаній зголосилися будувати у Львові сміттєпереробний комплекс

15:55 10 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Європейський банк реконструкції та розвитку оголосив перелік компаній, яких відібрали для другого етапу тендеру будівництва у Львові сміттєпереробного комплексу.

Про це повідомили в понеділок, 10 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Директор львівського комунального підприємства «Зелене місто» Вадим Ноздря конкретизував: «Загалом у переліку п’ять провідних європейських компаній, які збудували аналогічні сміттєпереробні комплекси у Європі. Це компанії з Польщі, Німеччини, Греції, консорціум компаній з Австрії та Туреччини, Нідерландів та Литви».

«Претендентами на будівництво заводу із переробки відходів у Львові стали компанії «Eggersmann Anlagenbau GMBH» (Німеччина), Control Process S.A. (Польща), Helector S.A. (Греція), консорціум «WTT» (Нідерланди) та «Axis» (Литва), а також консорціум «MUT» (Австрія) та «Dogusan» (Туреччина). Учасники, які пройшли кваліфікацію незабаром отримають другу частину тендерної документації. Цей етап відбору компаній складатиметься з двох частин», – поінформували також у ЛМР.

«Перший – технічний тендер. Учасники мають подати свої технічні рішення, щоб комісія, яка буде спеціально створена на базі ЛКП «Зелене місто», перевірила відповідність цієї документації до наших технічних завдань. Потім відбудеться конкурс, який стосуватиметься безпосередньо ціни будівництва заводу у Львові», – розповів Вадим Ноздря.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів