«Пустомитиводоканал» зробив пільгу користувачу на мільйон гривень

13:48 18 грудня 2019 р.

Фото до новини

Львівські аудитори виявили на «Пустомитиводоканалі» порушень на майже 1,1 млн. гривень.

Про це інформує пресслужба західного офісу Держаудитслужби.

Фахівці західного офісу Держаудитслужби провели ревізію фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Пустомитиводоканал» за період з 01.01.2016 по 31.08.2019 і встановили порушень на суму майже 1,1 млн грн.

Через те, що КП «Пустомитиводоканал» у 2017-2018 рр. не нарахувало одному з приватних підприємств плату за приймання стічних вод до каналізації м. Пустомити, недоотримано понад 1 млн грн.

Аудитори виявили, що підприємство не організувало проведення періодичної повірки 445 приладів обліку води. Однак, плату за надані послуги з водопостачання та водовідведення нараховувало згідно з цими приладами, які би мало вважати несправними. Як наслідок, підприємство втратило 59,7 тис.грн доходів. Плата за надані послуги з водопостачання та водовідведення мала бути нарахована відповідно до нормативів, установлених Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затвердженими уповноваженим законом органом.

За результатами ревізії директору КП «Пустомитиводоканал» надіслано обов’язкові до виконання вимоги щодо усунення порушень законодавства.

Про наслідки ревізії проінформовано Пустомитівську міську раду та  Львівську місцеву прокуратуру №3.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів