Прокуратура захистила Львівську міськраду від «Укрстройінвесту»

13:55 3 вересня 2013 р.

Фото до новини

Громада Львова не платитиме "строітелям" за проект стадіону “Арена Львів” понад 5 млн грн

П'ять мільйонів гривень підприємство через суд намагалось стягнути з Управління капітального будівництва департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської як компенсацію начебто своїх витрат при здійсненні розрахунків за виконання проектних робіт з будівництва стадіону «Арена Львів».
     
Рішенням господарського суду Львівської області від 21 травня 2013 року позов ТОВ «Будівельна компанія «Укрстройінвест» (так написано назву цього підприємства в оригіналі повідомлення прес-служби прокуратури) до управління капітального будівництва Львівської міської ради задоволено та зобов’язано стягнути з останньої 5 млн. 418 тис.грн.
       
На це рішення прокуратура м. Львова внесла апеляційну скаргу.
      
Отож 29 серпня поточного року постановою Львівського апеляційного господарського суду позов прокуратури Львова задоволено.
    
Рішення суду першої інстанції в частині стягнення коштів з управління капітального будівництва Львівської міської ради скасовано, а будівельній компанії в задоволенні позову відмовлено. Участь у розгляді справи забезпечувалась прокуратурою Львівської області.
 
 
Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів