Проєкт будівництва сміттєзаводу у Львові пройшов експертизу

13:45 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Проєкт будівництва майбутнього сміттєпереробного заводу у Львові пройшов комплексну державну будівельну експертизу та отримав позитивний експертний звіт

Про це повідомили у вівторок, 5 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «ЛКП «Зелене місто» забезпечило розроблення проєктної документації «Будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вулиці Пластовій, 13 на виконання рішення виконкому Львівської міської ради».

Директор Львівського комунального підприємства «Зелене місто» Вадим Ноздря зазначив: «Ми раді повідомити про завершення робіт із розроблення та затвердження проєктної документації стадії «ТЕО» за проєктом будівництва сміттєпереробного заводу у Львові. Із липня цього року тривала комплексна державна будівельна експертиза проєктно-кошторисної документації. Ця робота завершена, проєкт отримав позитивний експертний звіт, він затверджений для подальшої реалізації в межах визначених техніко-економічних показників».

«Відповідно до проєктних рішень, передбачається будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на ділянці, площею 9,66 гектара й потужністю 250 тисяч тонн на рік. Загальна площа забудови – 21 902 квадратних метрів, тривалість будівництва – 24 місяці, а кількість нових робочих місць – 144 працівники. Загальна кошторисна вартість будівництва всіх стадій, включно з вартістю будівельних робіт та устаткування, – 1,167 млрд. гривень», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів