Петицію проти запровадження РРО підписали Діденко і Писаренко

20:19 28 липня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні на сайті Верховної Ради львівський підприємець Владислав Орлов зареєстрував петицію, яку вже підписали майже 200 осіб. Такими темпами за три місяці можна буде зібрати 18 тисяч підписів замість необхідних 25 тисяч.

Серед підписантів - Ірина Діденко і Олександр Писаренко. Перше прізвище збігається з прізвищем, ім'ям і по батькові прокурорки Львівської області, а друге - заступника керівника апарату Національного агентства з питань запобігання корупції України, зауважив DailyLviv. Якби під петицією справді стояли підписи саме цих осіб, то це було би додатковим аргументом того, що механізм кеш-бек - корупційний, а реєстратори розрахункових операцій не детінізують розрахунки в сфері торгівлі і послуг.

Такої ж думки - автор петиції і підприємці-його соратники та партнери у русі #SaveФОП.

"Петиція на сайті Верховної Ради щодо нашого законопроекту 3853-1 та захисту спрощенців! ФОП - допоможіть зібрати 25000 підписів до вересня! Підписуйте самі, запрошуйте друзів, діліться на своїй сторінці! Ніхто, крім тебе..", - закликає Владислав Орлов у Фейсбуці.  

Повна назва петиції: "Захист спрощеної системи оподаткування шляхом термінового розгляду та прийняття законопроекту 3853-1 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо запровадження щорічного підвищення граничних обсягів доходів для застосування спрощеної системи оподаткування, відновлення права платників єдиного податку не застосовувати реєстратори розрахункових операцій, а також скасування корупційного механізму кеш-бек".

Дата завершення збору підписів: 28 жовтня 2020 року. Мабуть, 25 тисяч підписів підприємці хочуть зібрати ще до дня виборів - 25 жовтня. 

За інформацією ДПС, на початок 2020 року кількість зареєстрованих фізосіб–підприємців в Україні становила 1885,9 тис. осіб, що на 19,8 тис. більше, ніж на початок 2019 року. Порівняно з минулим роком на 93,8 тис. осіб зросла кількість ФОПів на спрощеній системі оподаткування.

DailyLviv інформував про те, що українці заплатять 22 мільярди гривень за знищення ФОПів, – ексголова ДРС у Львові.

Голова Ліги підприємців оскаржить у суді адмінпротокол поліції за пікет у Львові.

Пікети на захист мікробізнесу: Львів передав естафету Києву.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів