Економіка (cтор. 904)

Фото для новини

15:41 6 лютого 2014 р.

Бюджет Львова прийняли непублічно

5 лютого виконавчий комітет міської ради схвалив проект бюджету міста Львова на 2014 рік, а вже 6 лютого його було винесено на пленарне засідання сесії міської ради. Без будь-яких громадських обговорень і слухань, а також оприлюднення цього проекту за 20 днів до дати розгляду.

Економіка

Фото для новини

13:48 6 лютого 2014 р.

Заступники Садового будуть без премій

Сьогодні на пленарному засіданні Львівської міської ради під час голосування за бюджет міста на 2014 рік, за пропозицією депутатської бюджетної комісії, був скасований пункт ухвали, яким повертались премії працівникам міськради і заступникам міського голови. Водночас, кошти на премії - 2,5 млн грн на апарат управління - були перескеровані у резервний фонд.

Економіка

Фото для новини

13:37 6 лютого 2014 р.

Гривню стабілізують

Стан бюджету і платіжного балансу економіки дають НБУ підстави почуватися впевнено, – заявив керівник групи радників голови Нацбанку Валерій Литвицький.

Економіка

Фото для новини

15:36 4 лютого 2014 р.

На видатки з обласного бюджету не вижити, – Ситник

Центральна влада практично не залишає фінансового ресурсу для розвитку місцевого самоврядування, з року в рік звужуючи життєвий простір територіальних громад, обмежує розвиток соціальної та господарської інфраструктури, нехтує охороною довкілля та фактично відмовляється від модернізації житлово-комунального господарства, що призводить до його банкрутства та виникнення техногенних катастроф.

Економіка