Економіка (cтор. 881)

Фото для новини

18:26 4 вересня 2014 р.

Майже 3 млрд. грн військового збору поклали на плечі бюджетників і «білих» працівників, – експерт

Військовий збір покладений на плечі найманих працівників, які отримують офіційну зарплату. Натомість олігархи і працедавці не несуть нового податкового навантаження.

Економіка

Фото для новини

15:56 3 вересня 2014 р.

Мешканців Личаківського району Львова запрошують прийти 4 вересня на семінар про ОСББ

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, захід відбудеться о 15.00 у приміщенні залу для конференцій Личаківської райадміністрації.

Економіка

Фото для новини

14:07 2 вересня 2014 р.

Фінансове літо або як українська молодь навчається бути багатою

Скільки щомісяця витрачає середньостатистична сім'я з п'яти осіб на харчування? Скільки грошей іде на оплату комунальних послуг? Яка сума необхідна на проїзд, освіту, лікування, новий одяг, побутову хімію, а також як на всьому вищеперерахованому заощадити так, щоб залишилися кошти ще й на розваги? Такими недитячими розрахунками займалася дітвора в літніх таборах у всій Україні. Бути фінансово успішними і незалежними з ранніх років дітей навчають фахівці однієї з найбільших фінустанов України – банку «Надра».

Економіка

Фото для новини

10:32 29 серпня 2014 р.

ЛОДА хоче забрати в Украгроінвесту 51% акцій Львівсільмашу

Заступник голови ЛОДА Йосиф Ситник на зборах акціонерів Львівсільмашу зазначив, що звертатиметься до правоохоронних органів, КМУ та ФДМУ щодо повернення частки майна 50% + 1 акція, які були передані до лізингової компанії «Украгроінвест», до державної власності із подальшою приватизацією на конкурсних засадах із залученням світових інвесторів, окрім російських.

Економіка