Економіка (cтор. 871)

Фото для новини

11:50 11 листопада 2014 р.

ТзОВ «Кінотеатр імені Богдана Хмельницького» судиться з Львівською міськрадою

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ТзОВ «Кінотеатр імені Богдана Хмельницького» подало позов до суду з метою зобов’язати управління комунальної власності включити нежитлові приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації способом викупу.

Економіка

Фото для новини

11:05 11 листопада 2014 р.

Місцеві бюджети Львівщини отримали 12 млн. гривень на ремонт та утримання доріг комунальної власності

Як повідомили в вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, на рахунках місцевих бюджетів, за оперативними даними, зосереджений фінансовий ресурс на будівництво, реконструкцію ремонт та утримання доріг комунальної власності в сумі понад 152 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

10:56 11 листопада 2014 р.

Безвізовий режим з ЄС можливий для власників біометричних паспортів уже з 2015 року, – МЗС

Спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс заявив: «Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону».

Економіка

Фото для новини

19:35 10 листопада 2014 р.

Компенсації з приводу підвищення цін і тарифів на комунальні послуги призначено 240 львівським сім’ям

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на отримання компенсації можуть претендувати сім’ї, середньомісячний сукупний дохід яких за попередні шість місяців не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім’ї, що визначається як сума прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї, відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення.

Економіка

Фото для новини

15:41 10 листопада 2014 р.

Львівщина майже наполовину зменшила споживання газу

Завдяки сприятливим погодним умовам на Львівщині зменшено обсяги споживання газу. Теплу погоду прогнозують також на вихідні та початок наступного тижня, тож економія енергоресурсів буде відчутною, інформує прес-служба ЛОДА.

Економіка

Фото для новини

14:50 10 листопада 2014 р.

Департамент житлового господарства і інфраструктури Львівської міськради очолив Віктор Пушкарьов

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 10 листопада, міський голова представить колективу департаменту житлового господарства та інфраструктури нового керівника.

Економіка

Фото для новини

11:40 6 листопада 2014 р.

«Львівтеплоенерго» запевняє, що заощаджує за один день призупинення подачі опалення 1 млн. грн

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у ЛМКП стверджують: «Відсутність подачі теплопостачання дозволяє з економити вдень більше 1 млн. грн. для наших споживачів».

Економіка

Фото для новини

15:05 5 листопада 2014 р.

Прокуратура спонукала Львівську ОДА упорядкувати відносини з перевізниками

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, нею буде створена робоча група, до участі у роботі якої будуть залучені представники перевізників.

Економіка