Економіка (cтор. 866)

Фото для новини

18:43 16 грудня 2014 р.

Вимушеним переселенцям допомагають тільки волонтери. Держава самоусунулася

Переселенці з Криму та Сходу України вимагають створити єдиний державний орган, який би займався їхніми проблемами. На їхню думку, навіть сумлінний чиновник місцевої ланки управління чи волонтери не здатні вирішити проблеми, які покликана вирішувати держава.

Економіка

Фото для новини

19:05 15 грудня 2014 р.

У Львівській міськраді оголосили конкурс претендентів орендувати 11 об’єктів нерухомого майна

Як розповіли в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності ЛМР повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна в Галицькому та Сихівському районах міста.

Економіка

Фото для новини

11:10 15 грудня 2014 р.

«Chevron» відмовився від участі в освоєнні вуглеводнів Олеської площі

Компанія «Chevron» вирішила в односторонньому порядку вийти з проекту освоєння Олеської площі, повідомило агентству «Інтерфакс-Україна» джерело в уряді. Як раніше повідомлялося, Україна, компанія «Шеврон Україна Б.В.» і ТОВ «Надра Олеська» 5 листопада 2013 року уклали УРП з видобутку вуглеводнів на Олеськоій площі (Львівська та Івано-Франківська області).

Економіка

Фото для новини

11:03 15 грудня 2014 р.

Львівщина найбільше надає військовослужбовцям–учасникам АТО земельні ділянки

З червня 2014 року, коли розпочалися роботи з виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам родин загиблих військовослужбовців, до територіальних органів Держземагентства в Україні було подано 15 582 заяви на отримання земельних ділянок.

Економіка

Фото для новини

09:31 15 грудня 2014 р.

Санкт-Петербург не купуватиме львівські трамваї

Російський Санкт-Петербург відмовився від закупівлі львівських трамваїв. Про це у своєму Facebook написав радник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) з транспортних питань Олександр Кава

Економіка

Фото для новини

15:16 12 грудня 2014 р.

В Україні подешевшають тарифи на електрику в нічний час

Національною комісією, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалено проект змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію (для населення).

Економіка

Фото для новини

12:50 12 грудня 2014 р.

Керівник ЛОДА домовився про погашення заборгованості перед «Львіввугіллям»

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, в міністерстві енергетики та вугільної промисловості України напрацюють механізм з виплати коштів, котрі заборгувало ДП «Вугілля України» за відвантажену вугільну продукцію ДП «Львіввугілля».

Економіка

Фото для новини

11:30 12 грудня 2014 р.

Цього року на Львівщині фіскали змусили сплатити податки на суму понад 20 мільйонів гривень

Як повідомили в п’ятницю в медіа-центрі обласного управління ДФС, його співробітниками вже закінчено досудове розслідування в 175 кримінальних провадженнях, за якими донараховано обов’язкових платежів на суму понад 20 млн. гривень.

Економіка

Фото для новини

14:40 11 грудня 2014 р.

На Львівщині є родовище кам'яного вугілля марки «А» – антрацит, – глава Держгеонадр

Керівник Державної служби геології і надр України Дмитро Кащук, відповідаючи на запитання про запаси вугілля в Україні, повідомив у четвер: «Родовище антрациту розташоване в с. Любеля Жовківського району Львівської області. Зараз компанія, що зацікавлена в його розробці, веде активний пошук інвесторів як з США, так і з Китаю, Західної Європи».

Економіка

Фото для новини

19:07 10 грудня 2014 р.

Навіть якщо вся Україна залишиться без електрики, Західна Україна виживе, – експерт (відео)

Якщо споживачів не відмикатимуть від електроенергії централізовано, то може статися, що електричні мережі із певним захистом за частотою будуть відмикатися самостійно. Це призведе до хаотичного відімкнення окремих регіонів та порушення енергетичного балансу в країні. Така ситуація може вилитися у багатомільярдні втрати.

Економіка

Фото для новини

18:22 10 грудня 2014 р.

30% ціни на бензин – це заробіток нафтотрейдерів. Тому ціна буде тільки зростати, – експерт (відео)

Ціни на нафтопродукти будуть зростати, поки падатиме гривня. Тому що Україна імпортує пальне з сусідніх країн, акцизний збір платимо у валюті. І також є змова нафтотрейдерів.

Економіка

Фото для новини

18:20 9 грудня 2014 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 206,6 млн. грн на виплату соціальних допомог

Як повідомили у вівторок у прес-службі ЛОДА, Львівщина отримала отримала 206,6 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Економіка