Економіка (cтор. 845)

Фото для новини

17:31 19 травня 2015 р.

З жовтня українці знатимуть, кому належать газ та вугілля в країні і як використовують гроші з держбюджету

На сьогодні в Україні на обліку в державної геологічної інформаційної служби перебуває 20 тисяч родовищ зі 117-ма видами корисних копалин. А в промисловій розробці є лише 3 тисячі родовищ.

Економіка

Фото для новини

21:47 18 травня 2015 р.

На Львівщині урочисто відкрили нову свердловину покладів природного газу

У прес-службі ЛОДА повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 18 травня, за участі голови обласної державної адміністрації Олега Синютки відбулося урочисте відкриття 3-Східноберегівської свердловини покладів природного газу біля села Рогізно Яворівського району».

Економіка

Фото для новини

23:58 15 травня 2015 р.

На виплату зарплати шахтарям «Львіввугілля» скерували 10 мільйонів гривень

У прес-службі ЛОДА повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: «Окрім цього, ДП «Львіввугілля» перерахувало на ПАТ «Львівська вугільна компанія» для виплати зарплати 15 травня 2 мільйони гривень».

Економіка

Фото для новини

21:42 15 травня 2015 р.

Відсьогодні вартість проїзду в міських автобусах Львова – чотири гривні (відео, оновлено)

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: «Також відсьогодні скасовуються обмеження щодо проїзду у міських автобусах пільгових категорій пасажирів».

Економіка

Фото для новини

14:24 15 травня 2015 р.

Гірникам «Львівської вугільної компанії» скерували лише 5% заборгованої зарплати (відео)

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України ухвалило надати на погашення боргів працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» 2 мільйона гривень.

Економіка

Фото для новини

12:15 15 травня 2015 р.

Нові авіакомпанії не поспішають користуватися «відкритим небом» над аеропортом «Львів», – Мінінфраструктури (відео)

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський визнав: «Ми почали активну кампанію із залучення нових авіаперевізників, зокрема, до аеропорту «Львів», де ми запропонували принципи «відкритого неба», але поки що черги немає».

Економіка

Фото для новини

17:38 14 травня 2015 р.

На Львівщині оголошено конкурс серед претендентів на кредити Мінагропрому фермерам

Як повідомили сьогодні, 14 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛОДА, Міністерство аграрної політики та продовольства України скерувало для кредитування фермерських господарств Львівщини 900 тисяч гривень.

Економіка

Фото для новини

16:54 14 травня 2015 р.

Укрзалізниця працює над запуском швидкісного потягу «Харків-Київ-Львів» (відео)

Радник міністра інфраструктури України Олександр Кава повідомив у четвер: «Зараз іде робота над розробкою нового маршруту та запуском швидкісного потяга «Харків-Київ-Львів», який долатиме відстань між двома містами за 11 годин, в той час, як зараз цю відстань долають майже за добу».

Економіка

Фото для новини

16:37 14 травня 2015 р.

Будівлю Львівської облдержадміністрації пікетували представники профспілок і громадських організацій

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, заступник очільника області пообіцяв протестувальникам законодавчо врегулювати ціни на комунальні послуги.

Економіка

Фото для новини

15:38 14 травня 2015 р.

Банки не повертатимуть строкові депозити достроково

Верховна Рада сьогодні ухвалила закон про умови повернення термінових депозитів (законопроект №1195), що надає банкам право пропонувати вкладникам термінові депозити без можливості їх дострокового зняття. Повернення вкладникові банківського строкового вкладу та нарахованих процентів за цим вкладом на його вимогу до спливу строку або до настання інших обставин, визначених договором, можливе виключно у випадках, коли це передбачено умовами договору банківського строкового вкладу.

Економіка

Фото для новини

14:10 14 травня 2015 р.

20 травня зі Львова вирушить перший прямий регулярний авіарейс до Тель-Авіва

Рейси між Львовом та Тель-Авівом виконуватимуться раз на тиждень у період з 20 травня до 16 вересня 2015 року. Виліт зі Львова по середах – о 17:40, приліт до Тель-Авіва – о 21:00 за місцевим часом. Виліт з Тель-Авіва о 22:00, приліт до Львова – о 01:30 за місцевим часом.

Економіка