Науковці Львівщини мріють про середню зарплату працівників апарату обласної ради

12:02 11 грудня 2020 р.

Йосиф Ситник у колі науковців НУ

Йосиф Ситник у колі науковців НУ "Львівська політехніка"
Фото: Сторінка Йосифа Ситника у ФБ

У постійних комісіях Львівської обласної ради триває обговорення проєкту обласного бюджету на 2021 рік, який повинен бути узгоджений 17 грудня. Того ж дня о 10. 00 відбудеться його громадське слухання.

Про початок такого обговорення написав у соціальних мережах депутат Львівської обласної ради, член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Йосиф Ситник (партійна фракція ВО "Свобода"), інформує DailyLviv. Депутат працює завідувачем кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Національного університету «Львівська політехнікау" і є доктором економічних наук (захистив дисертацію у 2018 році на тему "Інтелектуалізація систем менеджменту промислових підприємств").

Йосиф Ситник, зокрема, зауважує на середній зарплаті працівників апарату Львівської обласної ради, про яку можуть, на його переконання, лише мріяти науковці: "У 2021 р. Львівській обласній раді на утримання установ, реалізацію програм і заходів передбачається 94,9 млн. грн. Порівняно з очікуваним виконанням у 2020 р. обсяг видатків пропонується збільшити на 6,4 млн. грн. або 7,2%. Зокрема, для утримання апарату облради за загальним фондом передбачається 43,8 млн. грн., з яких: на оплату праці 33,4 млн. грн., поточне утримання – 2,99 млн. грн; управління майном спільної власності – 36,4 млн. грн., з яких: на оплату праці – 18 млн. грн., оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 3,9 млн. грн. та поточне утримання – 10,49 млн.грн.  Середня заробітна плата працівників апарату ради у 2021 році зростає на 7,9 % і становитиме 41 тис. грн., управління майном спільної власності на - 9% і становитиме 21,7 тис. гривень. А, Ви науковці, професура і вчителі дальше продовжуйте мріяти". 

Нагадаємо, що Йосиф Ситник у різні роки працював на таких посадах: провідного спеціаліста та начальника відділу головного управління економіки Львівської обласної державної адміністрації, першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації. Депутати від ВО "Свобода" пропонували Йосифа Ситника на посаду голови нововобраної цьогоріч Львівської облради, але за нього проголосувало лише 5 депутатів, а за Ірину Гримак від "Європейської солідарності" - 61. 

Львівщина готується вижити у 2021 році за 5,3 млрд гривень

Громадське обговорення бюджету Львівської області на 2021 рік відбудеться до засідання комісії Квурта

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів