Громадське обговорення бюджету Львівської області на 2021 рік відбудеться до засідання комісії Квурта

17:10 9 грудня 2020 р.

Фото до новини

У Львівській обласній раді складено 4-денний графік слухань у постійних депутатських комісіях проєкту обласного бюджету Львівської області на 2021 рік.

Про це преcслужба Львівської обласної ради повідомила DailyLviv.

Першими проєкт обговорять 10 грудня у чотирьох постійних комісіях: з питань законності, депутатської етики, регламенту та свободи слова (голова постійної комісії - Роман Фединяк, фракція "Слуга народу"); з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань (голова - Назарій Сумало, "Батьківщина"); з питань освіти, науки та інновацій (голова - Іванна Герус, "Голос"); з питань культури, інформаційної політики та промоції (голова - Святослав Шеремета, "Європейська солідарність").

11 грудня обласний бюджет стане предметом уваги п'яти постійних комісій: з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій (голова - Микола Іщук, "Народний Рух України" ); з питань молоді та спорту (голова - Тетяна Бей, "За майбутнє"); з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва (голова - Наталія Галецька, "Голос"    ); з питань історико-культурної спадщини та туризму (голова - Іван Щурко, "Українська галицька партія"); з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу (голова - Григорій Козловський, "Європейська солідарність").

14 грудня - у п'яти комісіях: з питань розвитку місцевого самоврядування (голова - Володимир Кирилич, "Європейська солідарність" ); з питань комунального майна (голова - Микола Седіло, "Європейська солідарність" ); з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій (голова Юрій Раделицький, "За майбутнє"); з питань охорони здоров'я та материнства (голова - Анна Ярмола, "Європейська солідарність"); з  питань екології, природних ресурсів та рекреації (голова - Віталій Свіщов, "Європейська солідарність"). 

Громадське обговорення проєкту обласного бюджету Львівської області на 2021 рік відбудеться 17 грудня о 10.00 за участі голів постійних комісій Львівської обласної ради, керівників структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації, представників громадських організацій, експертів, науковців, ЗМІ. 

А вже через дві години - о 12.00 - збереться п'ятнадцята за ліком постійна депутатська комісія - з питань бюджету, соціально-економічного розвитку (голова - Володимир Квурт, "Європейська солідарність") за участі керівництва Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації, голів постійних комісій обласної ради, керівників структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації.

Сьогодні, 9 грудня, відбулося установче засідання постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради VІІІ скликання. «Кожен член бюджетної комісії буде вносити свій внесок у загальне бачення того, як має розвиватися область, у наше спільне бачення бюджету. На моє переконання, найголовніше наше завдання – аби основний фінансовий документ, за яким буде жити Львівщина в наступному році, був, якщо не досконалим, то, як мінімум, робочим, і щоб мешканці області це відчули», - підкреслив Володимир Квурт. Депутати обрали заступником голови комісії Андрія Дуліб’яника ("Батьківщина"), секретарем комісії Олександра Тіщенка ("Слуга народу").

"Основні показники проєкту бюджету плануємо затвердити на пленарному засіданні Львівської обласної ради 22 грудня", - написав Володимир Квурт у ФБ.  

Першим головою Львівської районної ради став представник ЄС

Львівська районна рада розпочала першу сесію в Пустомитах (ВІДЕО)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів