Наскільки важлива роль домашнього текстилю у затишку вашої оселі

17:03 12 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Дім – це місце, де ми відпочиваємо душею й тілом, набираємося сил і відновлюємося. Що б не трапилося на роботі, ми маємо бути впевнені – вдома затишно, тепло й безпечно.

Коли календар упевнено вказує на прихід холодної пори, потреба облаштувати житло зростає. Але що робить нашу оселю комфортною і рідною? Як створити особливу атмосферу? Справа в деталях – улюблений посуд, квіти у вазі й найголовніше – ретельно підібраний домашній текстиль, який можна обрати у будь-якому спеціалізованому інтернет магазині, наприклад, у такому.

Театр починається з вішака, а затишок – з текстилю

Щоб ранок був вдалим, варто підібрати таку річ, яка надихатиме й підніматиме настрій з першого погляду. Що це може бути?

Скатертина. Якщо ваш ранок починається з кави, пийте її на ошатній скатертині з приємним орнаментом. Виберіть улюблений колір та текстуру або ризикніть – зробіть вибір на користь нового для вас текстильного рішення.

Рушник. Дозвольте собі витирати обличчя після ранкового пробудження новим та приємним на дотик рушником. Він також забере увечері втому дня. 

Штори. Запускати в квартиру сонячні промені, відкриваючи штори – це цілий ритуал. Він завершується з настанням темряви, коли потрібно сховатися від сторонніх поглядів. Крім цього, штори здатні візуально розширити простір, або, навпаки, зменшити його. Колір та дизайн мають вирішальне значення. Якщо хочеться нового в інтер’єрі помешкання, то  необов’язково купувати меблі. Достатньо вибрати нові штори.

Особливі вечори

Магія домашнього затишку полягає в здатності стін лікувати нас та відновлювати. Достатньо оточити себе гарними й потрібними речами. Економити на них – страшенна помилка.

Постільна білизна. Пригадайте цей приємний момент, коли ми лягаємо в тепле ліжко, знаючи, що попереду довгий відпочинок. Але найбільше задоволення приходить тоді, коли ліжко застелене приємною на дотик тканиною. Вибір комплектів вражає, можна підбирати варіанти в тон до життєвого ритму або настрою.

Подушка. Перевірено досвідом, що на незручній подушці виспатися неможливо. Необов’язково шукати дорогу модель, достатньо знайти ту річ, яка найбільш підходитиме вам анатомічно. Крім того, подушки можуть слугувати окрасою житла, виконуючи декоративну функцію.

Покривало чи плед. Ці елементи домашнього текстилю виконують декілька важливих функцій – підкреслюють дизайн й створюють затишок. Якщо ви працюєте вдома або полюбляєте відпочивати у кріслі, зверніть увагу на пледи в клітинку яскравих відтінків.

Халат. Вода очищує, а халат – зігріває. Ця річ, ніби теплі обійми. Зверніть увагу на махрові халати. Вони довговічні, зручні, зберігають гарний вигляд навіть після багаторазового прання. В халаті вам буде затишно зустрічати холодну дощову осінь.

Піжами та нічні сорочки. Одяг для сну має бути зручним та натуральним. Тіло подякує вам, якщо зможе відпочити й почуватиметься комфортно. Одягти стильну піжаму ще й означає – отримати привід для піжамної вечірки або смішного селфі. Випити гарячого какао в красивій піжамі – прекрасна ідея для будь-якого вечора, проведеного вдома. 

Якщо якась із згаданих речей вас зачепила, то значить, що час вирушати до інтернет-магазину постільної білизни й речей для дому «Баюбай». Купуючи речі, які вам подобаються й приносять задоволення, ви дбаєте про себе. Даруючи їх дорогим людям, ви виказуєте свою любов і підтримку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів