Нафтогаз України восени спаплюжив репутацію ТОВ Регіональна газова компанія

21:45 22 січня 2021 р.

Фото до новини

Акціонерне товариство “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз Україниˮ за рішенням суду спростувало недостовірну інформацію про Товариства з обмеженою відповідальністю “Регіональна газова компаніяˮ, що була поширена у вересні 2020 року.

Про це повідомляє сайт НАК Нафтогаз України, пише DailyLviv.

За рішенням Господарського суду міста Києва від 08.12.20 у справі №910/14005/20, НАК «Нафтогаз України» зобов’язаний викласти на сайті таке повідомлення:

«Інформація, яка зазначена у статті “Газопостачальні компанії РГК з 1 серпня не розраховуються з Нафтогазом за газ для населенняˮ, зокрема:

- “Газопостачальні компанії РГК з 1 серпня не розраховуються з Нафтогазом за газ для населенняˮ.

- “Газопостачальні компанії (газзбути), що працюють під брендом Регіональна газова компанія (РГК), з 1 серпня 2020 року припинили здійснювати оплату природного газу, який вони отримали від НАК “Нафтогаз Україниˮ під час дії спецобов'язків (ПСО)ˮ.

- “Попри збільшення платежів у січні-липні 2020 року, борг газзбутів за природний газ для потреб населення зріс порівняно з початком минулого опалювального сезону на 1, 116 млрд грн (з них 0, 338 млрд грн - РГК) та склав станом на 31.08.20 24, 091 млрд грн (з них 12,826 млрд грн - борг газзбутів РГК)ˮ.

- “За липень (останній місяць дії ПСО) газзбути РГК отримали від Нафтогазу природний газ для населення на 340 млн грн, проте в серпні 2020 року перерахували лише 700 тис. грн.ˮ

за 04.09.2020 року є недостовірною та такою, що паплюжить та принижує ділову репутацію Товариства з обмеженою відповідальністю “Регіональна газова компаніяˮ.

Акціонерне товариство “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз Україниˮ спростовує дану недостовірну інформацію».

Інформація, оприлюднена на виконання рішення Господарського суду міста Києва від 08.12.20 у справі №910/14005/20.

18 січня РГК  повідомляла, що рішення щодо державного регулювання цін на газ прийнято в інтересах Групи Нафтогаз та знищує приватні газові компанії. РГК вважає, що адміністративне обмеження ціни газу для населення з боку Уряду призведе до цементування монополії НАК «Нафтогаз України». Дії Уряду спрямовані на ліквідацію конкуренції, дискримінацію і знищення приватного бізнесу на національному газовому ринку.

На газі збагачується Нафтогаз: собівартість українського газу становить $50 за тисячу кубів – експерт

15 тисяч скарг на приведення газу до “еталону”. Нацкомісія перевірить облгази (відео)

300 планових перевірок і позбавлення ліцензій готує облгазам і збутовикам НКРЕКП (відео)

Антимонопольний комітет розпочинає справи щодо газопостачальних компаній через завищені ціни на газ для населення

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів