На сесії Львівської міськради розглянуть програму підтримки розвитку стартап-культури

11:45 27 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

На засіданні постійної комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва ЛМР підтримали проект ухвали «Про затвердження програми підтримки розвитку стартап-культури у Львові на 2018-2019 роки».

Ця програма передбачає стимулювання розвитку стартапів у Львові через фінансову, менторську, інформаційну підтримку. Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко відзначив: «Ця програма є критично важливою з точки зору того, щоб запустити реальні інструменти підтримки інноваційних проектів. Вона не вимагає додаткових коштів, мова йде про кошти, виділені в межах існуючого бюджету на програму підтримки підприємництва. При чому на один стартап заплановано скеровувати не більше 25 тисяч гривень.

«Запропоновані в ухвалі речі є важливими для підтримки середовища підприємців-початківців. Ця категорія на початках свого бізнесу потребують підтримки, як від можливих інвесторів, яких може зустріти на пітчингу (презентації, представленні), так і зі сторони міста. Місто у даному випадку стимулюватиме радше не фінансово, а інформаційно, що теж є важливим для бізнесу початківців», – зазначив голова постійної комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва Андрій Пундор.

У разі підтримки цієї ухвали на сесії ЛМР, ще цього року можливо спрямувати п’ять-сім таких грантів з міського бюджету. А на наступний рік – ще більше.

Про це повідомили на інформаційному порталф депутатів Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів