На пляжі в Албанію зі Львова літатимуть два рази на тиждень: 30 травня стартує авіарейс Львів-Тірана

14:13 3 квітня 2021 р.

Фото до новини

Лоукостер SkyUp літатиме цим маршрутом зі Львова у четвер і неділю. Ціна авіаквитків за тарифом Basic починається від 2000 грн в один бік.

SkyUp запустить масштабну політну програму в столицю Албанії Тірану відразу з чотирьох міст України - Києва, Харкова, Львова, Запоріжжя.

У пік сезону лоукостер буде виконувати на всіх маршрутах відразу по 11 рейсів на тиждень.

Про це повідомив сайт avianews, пише Dailylviv.

Першим, 25 квітня, SkyUp запустить маршрут Київ-Тірана з аеропорту Бориспіль. Спочатку авіакомпанія буде виконувати польоти по четвергах і неділях, а пізніше додасть ще три щотижневих рейси - у понеділок, середу і суботу.

Мінімальна ціна авіаквитків Київ-Тірана починається від 2000 грн в один бік за тарифом Basic. Він включає перевезення тільки ручної поклажі з габаритами до 55х40х20 см і вагою до 9 кг.

27 травня SkyUp відкриє рейси Харків-Тірана. Вони будуть виконуватися по понеділках і четвергах. Ціни на авіаквитки починаються від 2300 грн в один бік за тарифом Basic.

30 травня SkyUp вийде на лінію Львів-Тірана. Лоукостер літатиме цим маршрутом у четвер і неділю. Ціна авіаквитків за тарифом Basic починається від 2000 грн в один бік.

31 травня SkyUp запустить маршрут Запоріжжя-Тірана. З цього українського міста в Албанію можна буде вилетіти по понеділках і четвергах. Авіаквиток в одну сторону за тарифом Basic коштуватиме мінімум 2100 грн.

Туристи з України можуть їхати в Албанію без обмежень. Для поїздки не потрібно робити ПЛР-тест на коронавірус, але треба оформити туристичну страховку, яка покриває лікування, в тому числі від COVID-19.

По поверненню в Україну необхідно вирушити на 14-денну самоізоляцію. Цього можна уникнути, якщо здати тест на коронавірус методом ПЛР перед вильотом з Албанії або вже після повернення в Україну. Пункти тестування розташовані в тому числі в аеропортах, наприклад в Борисполі, Харкові та Львові.

У США оштрафували на 20 тисяч доларів за відмову носити маску в небі

Хорватія з 1 квітня прийматиме не лише вакцинованих туристів

Особи, які в'їжджають з України, мають робити тест на коронавірус лише у Польщі. Пояснили причину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів