На Львівщині збереглася динаміка зростань надходжень до бюджету

17:20 25 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Львівщина продовжує займати четверте місце в Україні за динамікою зростання надходжень до загального фонду бюджету.

Про це повідомили в понеділок, 25 листопада, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що позиції Львівської області у порівнянні з іншими регіонами України за динамікою надходжень податків і платежів до місцевих бюджетів на 1 листопада цього року  незмінні. Відтак, як інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА за головним показником – динамікою зростання надходжень до загального фонду, Львівщина продовжує посідати четверте місце в державі.

За динамікою надходжень єдиного податку Львівщина посіла третє місце, на першому - Київ, на другому – Київська область. Станом на 1 листопада динаміка надходжень податку на доходи фізичних осіб по Україні становить 121%, по Львівщині – 121,5%, серед областей ми на восьмому місці.

Динаміка надходжень плати за землю за 10 місяців цього року по Україні становить 121,6%, по області – 121,3%. Відтак Львівщина посідає 14 місце.

За обсягом надходжень податку на нерухоме майно Львівщина шоста серед регіонів України. На першому і другому місці м.Київ і Одеська область.

Як інформував «ЩЛ», у січні-вересні Львівщина теж була в четвірці областей за динамікою зростання надходжень до бюджету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів