На Львівщині учасники АТО/ООС одержали понад 13 тисяч земельних ділянок загальною площею 9037 га

14:48 7 квітня 2021 р.

Фото до новини

З початку запровадження ініціативи учасники бойових дій на Львівщині одержали 5251 гектар землі, а ще майже 4 тисячі га перебувають у процесі оформлення.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками учасники бойових дій (АТО/ООС) та їх сім’ї отримали у власність 7 671 земельну ділянку, розташовану на території Львівської області, загальною площею 5251 га. 

Про це повідомило ГУ Держгеокадастру у Львівській області, пише Dailylviv

Ділянки призначені для садівництва, ведення особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва.

«Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу в оформленні земельних ділянок»,- зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Учасники бойових дій (АТО/ООС) приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (4 644 земельні ділянки), особистого селянського господарства (2 877 земельних  ділянок) та індивідуального дачного будівництва (150 земельних ділянок).

Найбільше земельних ділянок було надано у Пустомитівському (1118 земельних ділянок) та Жовківському (1032 земельні ділянки) районах Львівської області.

Загало, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області надано учасникам АТО/ООС та членам їхніх сімей 13 411 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 9037 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Довідково:

Ознайомитись з переліком пропонованих земельних масивів для надання у власність учасникам АТО, іншою важливою інформацією можна на сайті Держгеокадастру Львівщини, у рубриці “Інформація для учасників бойових дій (АТО/ООС) та членів їх сімей”.

Безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів