На Львівщині навколо Запитова та біля сіл Дідилів і Банюнин побудують об'їзну дорогу

10:28 17 червня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині побудують нову об’їзну дорогу, яка буде продовженням північного обходу Львова. Вона пролягатиме навколо смт Запитів, біля сіл Дідилів та Банюнин, закінчуватиметься на дорозі Київ – Чоп, поблизу с. Великосілки.

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області, пише Dailylviv.

«Передбачили будівництво автомобільної дороги з 4 (2+2) смугами руху, довжиною 21 км, яка буде продовженням північного обходу міста Львова», – йдеться у повідомленні.

На будівництво дороги вже передбачили кошти, але вартість стане відома після розроблення проєктної документації та проходження експертизи. Загалом будівництво планують завершити у 2022 році.

Нагадаємо, що на Львівщині стартував ремонт на автомобільній дорозі Т-14-17 Куровичі – Рогатин. Зокрема, уже кілька днів активно працюють на ділянці Куровичі – Погорільці. Дорожники розпушують старе дорожнє покриття та проводять роботи із регенерації для посилення основи.

Також на Львівщині відремонтували дорогу, яка з’єднує дві міжнародні траси. Відремонтована ділянка пролягає через села Дроговиж, Вербіж, Ричагів та Велику Горожанку. Дорга зєднує між собою дві траси – Київ – Чоп і Львів – Шегині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів