На Львівщині «Bader Україна» поступово відновлює роботу

14:39 13 квітня 2020 р.

Фото до новини

На Львівщині, підприємство «Bader Україна», що займається виготовленням шкіряних оббивок для автомобільних салонів провідних світових автовиробників, поступово відновлює свою роботу в умовах карантину.

Про це повідомило керівництво компанії.

«На даний момент дуже невелика кількість працівників задіяні на заводі в Городку. З 13 квітня поступово будуть відновлювати свою роботу і інші працівники даного підрозділу», – йдеться в повідомленні компанії на офіційній сторінці у Facebook від 11 квітня.

Про відновлення роботи інших підрозділів підприємства цього тижня буде повідомлено додатково. «Коли очікувати іншим підрозділам виходу на роботу? Додатково попередимо наступного тижня», – зазначено у повідомленні.

На підприємстві запевняють, що «Bader Україна» здійснює весь комплекс запобіжних заходів, необхідних в умовах карантину, спричинених епідемією коронавірусу. Для безпеки працівників у достатній кількості закуплено професійні маски, рукавиці та необхідні засоби дезінфекції. Як зазначено у повідомленні, ретельна дезінфекція та провітрювання приміщень проводиться після роботи кожної змінити.

Довідка

ТзОВ ««Bader Україна» – виробнича компанія,  що спеціалізується на пошитті шкіряних оббивок для салонів автомобілів провідних світових виробників, було зареєстроване на Львівщині у 2006 році. Компанія «Bader Україна» має виробничі підрозділи в Городку, два – у с. Кожичі Яворівського району, у Червонограді. У компанії працює понад 4 тис. працівників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів