Міжнародний форум «Event Industry Forum» відбудеться у Львові втретє

15:20 21 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

20-22 лютого у конференццентрі стадіону «Арена Львів» втретє зберуться провідні спеціалісти з усього світу та розберуть актуальні питання, котрі сьогодні стоять перед світовим івент-ринком.

Про це повідомили у вівторок, 21 січня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що організовують форум події івентагенція «Global Events» та «Lviv Convention Bureau». Очікувана кількість учасників – 1500.

Учасники форуму зможуть отримати знання та послухати відомих спікерів у п’ятьох залах, присвячених окремим напрямкам діяльності у індустрії подій. Окрім цього, в рамках «EIF2020» буде організовано початкову школу з основ організації подій «Eventology», де свої уроки прочитають визнані українські івент-спеціалісти.

Відвідувачі також зможуть відвідати традиційну виставку івент-послуг «Event Expo», розташовану в  серці події, а для розвитку так званих «soft skills «гостей буде облаштовано «Training room» – спеціальну аудиторію для розвитку персональних якостей івенторів. На території форуму для налагодження ділової комунікації буде організовано спеціальний бізнес-майданчик для професійного нетворкінгу учасників — «Business meeting room».

Як інформував «Щоденний Львів», торік у Львові вп’яте відбувся «Lviv Eco Forum».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів