Львів’яни протестували проти подорожчання проїзду

14:15 2 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У суботу, 2 лютого, біля входу в міську раду на площі Ринок у Львові організували «ФейсМоб №1».

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «До протесту закликали долучатися мешканців Львова, яких не влаштовує якість перевезення у міському транспорті (особливо після необгрунтованого підняття тарифу на проїзд), невідповідність транспортних засобів жодним нормам, недотримання інтервалу руху та кількості автобусів на маршрутах, яке призводить до довготривалих очікувань транспорту, та неможливість скористатись послугами перевізників (щоб хоч би якось «влізти» в них), особливо у часи найбільшого навантаження», невидача (облікованих) квитків та необлікований руху готівки у перевізників, небажання вже третій рік поспіль, ввести електронний квиток та притягнути до відповідальності винних у постійному гальмуванні цього процесу, ігнорування думки мешканців міста, висловлених у кількох петиціях, щодо цього питання й маніпулювання фіктивними зверненнями (від перевізників), для обгрунтування підвищення вартості проїзду».

«Як повідомили організатори, якщо мерія не почує львів’ян протести будуть постійними. На дану акцію ніхто з представників мерії не прийшов до людей. Обурені люди очікують на аргументи щодо підняття вартості проїзду та якісних умов перевезення», – поінформували також на порталі оперативних новин.

«Протестувальники нагадали про масові ДТП за участі маршрутками, які розвалюються на дорогах і наразі є смертельно небезпечними для пасажирів та пішоходів. Протест відбувся під гаслами «Ганьба виконкому!» та «Ні – підвищеному тарифу», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів