«Львівтеплоенерго» запевняє, що заощаджує за один день призупинення подачі опалення 1 млн. грн

11:40 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у ЛМКП стверджують: «Відсутність подачі теплопостачання дозволяє з економити вдень більше 1 млн. грн. для наших споживачів».

У прес-службі міської ради повідомили у четвер «Щоденному Львову»: «За один день призупинення подачі опалення усі споживачі ЛМКП «Львівтеплоенерго» економлять 1 млн. грн». У повідомленні також конкретизують:

«Як розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго», за один день призупинення подачі опалення усі споживачі комунального підприємства економлять 1 млн. грн. у «Львівтеплоенерго» також розповіли:

«Минулого року, коли ми три рази осінню зупиняли опалення, то аналізували, яка ж економія буде для споживачів. Для аналізу брали місячні нарахування за теплопостачання у листопаді 2012 р. Тоді нарахування за послуги з теплопостачання усіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» (населення, бюджет, інші) становило 54 млн. грн. 

З них приблизно 8 млн. грн. це була плата за гарячу воду, приблизно 12 млн. грн. це оплата постійної складової тарифу за 1 м2 опалювальної площі. Залишалося 34 млн. грн. оплата за спожиті гігакалорії.

Оскільки листопад має 30 днів, то оплата за один день виходить більше 1 млн. грн. Отож відсутність подачі теплопостачання дозволяє з економити вдень більше 1 млн. грн. для наших споживачів, а теплопостачальні підприємства, в свою чергу, зменшують споживання природного газу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів