Львівський бронетанковий завод передав Міноборони відремонтовані танки

21:59 17 липня 2020 р.

Фото до новини

Державне підприємство «Львівський бронетанковий завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало для потреб Міністерства оборони України чергову партію відремонтованих та модернізованих танків Т-64.

Про це Щоденний Львів повідомили в прес-службі ДК «Укроборонпром».

За словами керівника підприємства Віктора Андрощука, фахівці підприємства поліпшили тактико-технічні характеристики танків: встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо. 

“Основна модернізація танка Т-64 - це насамперед системи зв'язку і управління вогнем. Відтак, танки отримали нові сучасні нічні приціли, новітні цифрові радіостанції, супутникові системи навігації, встановлені комплекти динамічного захисту та ще чимало додатків для більш ефективного виконання бойових завдань”, - розповів директор ЛБТЗ.

На підприємстві також повідомили, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро ЛБТЗ працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів  гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4. 

Довідка

Львівський бронетанковий завод – державне підприємство з 76-річним досвідом роботи, яке займається не тільки ремонтом, але і виготовленням бронетехніки - броньованих пожежних машин ГПМ-72 та ГПМ-54, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ "Лев" та БРЕМ "Зубр" та тактичної броньованої колісної машини "Дозор-Б".Також підприємство  капітально ремонтує і модернізує танки Т-72, Т-64 та Т-55 і  спеціальні інженерні машини:  броньовані машии розмінування БМР-2 та інженерні машини розгородження ІМР-2.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів