Львівське летовище співпрацює з 21 авіакомпанією

13:00 17 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivAirport

У міжнародний аеропорту «Львів» оприлюднили цьогорічні підсумки.

Починаючи з 2016 року, кількість пасажирів летовища «Львів» зросла втричі. Відтак, уже у 2017 році їх число перетнуло позначку в один мільйон.

А в 2019 році аеропорт обслужив уже більше двох мільйонів пасажирів. На сьогодні він співпрацює з 21 авіакомпанією, які здійснютть перевезення у 51 напрямку.

Хедлайнером добрих новин для аеропорту «Львів» цього року став український лоукостер «SkyUp Airlines», який впродовж 1,5 місяця відкрив 6 рейсів та анонсував на наступний сезон ще чотири. А ще забазував у Львові свій літак і почав набір персоналу для місцевого офісу.

Та все ж лідером за кількістю рейсів та перевезених пасажирів залишається «WizzAir», у якого, з анонсованими на наступний рік, буде 12 напрямків. Не можна оминути увагою і факт стрімкого росту вантажних перевезень – авіакомпанія «Елерон» у співпраці з «Новою поштою» відкрила регулярні рейси у Дніпро та Київ.

Відтак, аеропорт «Львів» – найбільший регіональний аеропорт Україні, прямий конкурент летовищам Східної Польщі, лідер за ростом пасажиропотоку та одне з найкращих держпідприємств України.

Про це повідомили в аеропорту «Львів». Як інформував «ЩЛ», зі Львова літатимуть в Іракліон, Батумі, Бургас та Барселону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів