Львівська ОДА передасть в оренду ще дев’ять ставків

12:15 17 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися 16 серпня у Департаменті екології та природних ресурсів, передано в оренду три земельні ділянки разом із водними об’єктами.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також уточнили, що, зокрема, в оренду передали ставок площею 6,4767 га на земельній ділянці площею 9,2114 га;на території Бердихівської сільської ради Яворівського району, площею 0,8422 га на земельній ділянці площею 1,2282 га на земельній ділянці площею 0,6890 га на території Ланівської сільської ради Стрийського району й площею 0,5460 га, який розташований на території Дашавської селищної ради Стрийського району,  Переможці земельного аукціону сплачуватимуть щорічно близько 25 тисяч гривень до бюджетів відповідних сільських рад Стрийського та Яворівського районів за оренду земельних ділянок разом із водними об’єктами.

У департаменті екології та природних ресурсів  підготовлено документацію на ще дев’ять водних об’єктів, право оренди на які вже невдовзі буде виставлено на аукціон. Подробиці – на сайті Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів