Львівська міськрада спрямує тепловикам 10 мільйонів гривень

14:48 12 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: gmd.center

У Львівській міськраді ухвалили рішення про зменшення розміру нарахувань за опалення та гарячу воду для населення міста за січень 2020 року.

Про це повідомили в середу, 12 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, зокрема, оплата за опалення та гарячу воду у січні для споживачів «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» зменшиться, в середньому, на 22%. Але, як відзначив міський голова Львова Андрій Садовий, у зв’язку з тим, що у чинному тарифі на теплопостачання заробітна плата для працівників теплоенерго становить 5,5 тисячі гривень, а реальна зарплата є більше 10 тисячі гривень, з місцевого бюджету потрібно буде спрямувати 10 мільйонів гривень, щоб дофінансовувати теплоенерго. Хоча, як наголосив Садовий, НК РЕКП вже встановили новий тариф для теплоенерго, з реальною заробітною платою, але не ввели його в дію.

Як інформував «Щоденний Львів», на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення про зменшення розміру нарахувань за опалення і гарячу воду для мешканців міста за січень 2020 року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів