Львівська міськрада пропонує орендувати у неї ще чотири об’єкти нерухомого майна

17:35 23 грудня 2014 р.

Будинок №6 на вулиці Крехівській у Львові

Будинок №6 на вулиці Крехівській у Львові
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як розповіли у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її управління комунальної власності повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна у Франківському, Шевченківському та Сихівському районах м. Львова.

У прес-службі міської ради розповіли сьогодні, 23 грудня, «Щоденному Львову», що управління комунальної власності департаменту економічної політики ЛМР повідомляє про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна у Франківському, Шевченківському та Сихівському районах м. Львова. У повідомленні також конкретизують:

«Пропонуються нежитлові приміщення площею 19 кв. м, які знаходяться на вул. Генерала Чупринки, 132; нежитлові приміщення, площею 22,9 кв. м. за адресою вул. Крехівська, 6; нежитлові приміщення, площею 41,2 кв. м, що на вул. Заводській, 9; нежитлові приміщення, площею 10,3 кв. м, що на вул. Дністерська, 16. Особи, які бажають отримати об’єкти нерухомого майна у користування на підставі договору оренди, повинні повідомити до 03.01.2014 включно про свій намір укласти договір оренди способом скерування заяви про укладення договору на адресу управління комунальної власності у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради (пл. Ринок, 1).

Заява повинна обов’язково містити пропозицію про цільове використання об’єкту оренди. Детальніше – за посиланням: http://mayno.lviv.ua/novyny/peredayemo-v-orendu-chotyry-obyekty-neruhomogo-mayna».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів