Львівська міська рада виставила на аукціон дві будівлі на вулиці Олени Степанівни

17:58 6 січня 2015 р.

Будівля на вулиці Олени Степанівни, 31, у якій багато років функціонувала жіноча консультація

Будівля на вулиці Олени Степанівни, 31, у якій багато років функціонувала жіноча консультація
Фото: zik.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, 6 лютого об 11.00 у великій сесійній залі ЛМР на площі Ринок відбудеться аукціон об’єктів малої приватизації комунальної власності.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 січня, «Щоденному Львову», управління комунальної власності ЛМР виставило на аукціон дві будівлі на вулиці Олени Степанівни. У повідомленні також конкретизують:

«Управління комунальної власності Львівської міської ради інформує про продаж на аукціоні об’єкта малої приватизації комунальної власності м. Львова. На аукціон виставлено об’єкт приватизації – дві будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31.

Кінцевий строк прийому заяв для участі а аукціоні – ц лютого включно. Аукціон відбудеться 6 лютого 2015 року об 11.00 за адресою: Львів, площа Ринок,1, другий поверх, велика сесійна зала.

Реєстрація учасників аукціону проводитиметься з 09.30 год. до 10.30 за місцем проведення аукціону. Начальник управління комунальної власності Інна Свистун повідомила також:

«Одним лотом продаються дві будівлі. Будівля, площею 452 кв. м, має два поверхи, а будівля, площею 39,4 кв. м, є одноповерховою. Об’єкти приватизації розташовані на земельній ділянці, площею 0,054 га.

Стартова ціна продажу цих будівель становить 4 183 200 грн. Споруда є пам’яткою архітектури, відповідає зразку палацової забудови, фасад будівлі декорований ліпниною. Тож управління комунальної власності запрошує всіх охочих долучитись до купівлі цього об’єкта і дуже сподівається, що новий власник докладе усіх можливих зусиль щодо реконструкції та збереження будівлі». 

Час та місце ознайомлення з об’єктом: ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування в робочі дні, отримати інформацію можна в балансоутримувача та в управлінні комунальної власності Львівської міської ради за телефонами: (032)235-50-26, 297-55-18 з 1000 до 1700. Присутність претендентів на участь в аукціоні на реєстрації обов’язкова.

Претенденти на участь в аукціоні повинні мати при собі документ, що посвідчує особу, представники – довіреність, посвідчену нотаріально та оформлену, згідно з чинним законодавством, яка підтверджує повноваження претендентів (їх представників)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів