Львівщина переводитиме підприємства на роботу в нічну зміну

11:40 29 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Область, разом із Львівобленерго, розробить графік відключень, а за можливості сприятиме проведенню їхньої роботи на нічний час – допомагатиме з перепустками на комендантську годину тощо.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com

28 жовтня відбулась урядова селекторна нарада, в якій взяв участь начальник Львівської ОВА Максим Козицький та перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик. 

Під час онлайн-зустрічі Уряду та голів обласних військових адміністрації обговорювали питання, пов'язані з графіками відімкнення електромережі. Обмеження хочуть запровадити для побутових споживачів

Також, відключення електроенергії потрібно впроваджувати і на підприємствах – комерційних та державних. Для цього кожна область мусить відокремити мінімальну кількість тих підприємств, які не можливо відключити від мережі, тобто, критичних. 

Для інших виробництв область, разом із Львівобленерго, розробить графік відключень, а за можливості сприятиме проведенню їхньої роботи на нічний час – допомагатиме з перепустками на комендантську годину тощо.

«Внаслідок агресії Росії, масованих обстрілів критичної інфраструктури, з минулого тижня є дефіцит електроенергії. Ми почали розробляти графіки відключень мешканців, а також підприємств. Це і психологічний аспект – усі мають розуміти, що відключення – вимушений захід», – наголосив Максим Козицький.

Усі графіки вимкнень електроенергії на Львівщині в одному документі

Львівобленерго додало нову форму пошуку у графіку вимкнень електроенергії. Споживачі скаржаться

Як зменшити електроспоживання: рекомендації для жителів області та підприємств

Козицький закликав мешканців Львівщини вночі прати, прасувати, мити й зігріватися

Бізнес Львова переходить на жорсткий режим економії електроенергії (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів