Львівщина майже наполовину зменшила споживання газу

15:41 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Завдяки сприятливим погодним умовам на Львівщині зменшено обсяги споживання газу. Теплу погоду прогнозують також на вихідні та початок наступного тижня, тож економія енергоресурсів буде відчутною, інформує прес-служба ЛОДА.

Доручення вжити заходи, аби скоротити обсяги споживання газу, керівникам районів та теплопостачальних організацій області дав очільник Львівщини Юрій Турянський. За його словами, починаючи з 3 листопада в області було припинено подачу тепла. Зокрема, йдеться про міста Львів, Борислав, Моршин, Новий Розділ, а також Стрийський, Дрогобицький та Радехівський райони.

Загалом через підвищенням температури повітря з +1,7 станом на 27 жовтня до +10 станом на 5 листопада, загальне добове споживання природного газу споживачаі області зменшили на 44,3 відсотка (з 6203 тис. куб. м 27 жотвня до 3455 тис. куб. м 5 листопада, тобто на 2748 тис. куб. м).

Зменшити ліміти споживання газу завдяки теплій погоді вдалося і в жовтні. Найбільш позитивні показники продемонстрували бюджетні установи Львівської області, які минулого місяця зекономили 51% наданого газу. Водночас установи Львова зекономили 14,7 %. Промисловість області використала на 1,9 % газу менше від допустимого. Промисловість м. Львова використала на 2,9 % більше від допустимого.

Найгірша ситуація з теплопостачальними організаціями, які перебільшили дозволений об’єм споживання на 23%. Водночас, у  Львові перебільшення дозволеного об’єму споживання на 31%.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів