Львівобленерго скасувало тижневі графіки вимкнень світла

11:16 12 липня 2024 р.

Фото до новини

Зважаючи на великі обсяги обмежень від НЕК «Укренерго», у межах тижневих графіків проблемно забезпечити пропорційний розподіл електроенергії між групами на кожну добу.

Про це інформує Львівобленерго, пише DailyLviv.com.

Як заявляють енергетики, тижневі графіки тимчасово не діють. Львівобленерго пропонує користуватись щоденними повідомленнями про вимкнення.

"Зважаючи на великі обсяги обмежень споживання потужності від НЕК «Укренерго», у межах тижневих графіків проблемно забезпечити пропорційний розподіл часу відсутності/наявності електроенергії між групами на кожну добу.

Тому аби запобігти тривалим відключенням (шість-вісім годин поспіль) в час аномальної спеки, тимчасово тижневі графіки не діятимуть, а щодня формуватимуться період відключень на наступну добу.

Читайте також: Очільник «Укренерго» повідомив, коли поліпшиться ситуація в енергосистемі

Як і раніше, інформація з періодами відключень на наступну добу щовечора публікуватиметься на офіційних сторінках «Львівобленерго» у соцмережах та на сайті",- йдеться в повідомленні Львівобленерго.

За інформацією Укренерго, в п'ятницю, 12 липня, графіки вимкнень світла застосовуватимуть упродовж усієї доби, причому увечері — для чотирьох черг абонентів одночасно.

Додамо, Держенергонагляд поглиблено перевірить застосування операторами системи розподілу (обленерго) графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії в областях. Про це повідомив голова Держенергонагляду Руслан Слободян в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Нагадаємо, як раніше повідомляло Львівобленерго, 12 липня мешканці області будуть без електроенергії 14 годин.

Раніше, 9 липня, Львівобленерго кардинально змінило тижневі графіки погодинних вимкнень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів