«Львівелектротранс» отримав 10 нових тролейбусів

14:15 4 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ТзОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс» (Україна) і ПАТ «Концерн-Електрон» (Україна) виготовлять на замовлення міста 50 нових тролейбусів.

Про це повідомили в понеділок, 4 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Йдеться про 50 нових, низькопідлогових тролейбусів, реконструкцію тролейбусної контактної мережі та двох депо, розташованих на вулицях Промисловій (трамвайне депо) і Тролейбусній (тролейбусне депо). Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні оглянув на території тролейбусного депо перші 10 тролейбусів, які виготовив «Електрон».

Андрій Садовий зазначив: «Ми сьогодні отримали 10 тролейбусів нового покоління. Це перші 10 з тих 50, які для нас виготовляє завод «Електрон». Якість відмінна, кондиціонер для пасажирів, кондиціонер для водія, можна телефон зарядити. Порівняно з тими тролейбусами, які сьогодні є на лінії, – це дуже хороші машини. Мене тішить, що це наш львівський виробник, хороша якість, комфорт для мешканців і податки залишаються у Львові, робочі місця також у Львові».

«Нові тролейбуси «Електрон», що поповнять комунальний парк ЛКП «Львівелектротранс», дещо відрізняються від тих, що місто придбало раніше. Враховуючи побажання замовника, концерном удосконалено салон та ряд систем тролейбусів. У нових тролейбусах «Електрон» є камери відеонагляду, встановлено вдосконалені системи «GPS»-відстежування, зарядні «USB»-пристрої для телефонів та гаджетів, а також роутери «Wi-Fi», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Кожен тролейбус обладнаний двома кондиціонерами – для салону і для кабіни водія. У салоні встановлені нові, запатентовані пасажирські сидіння власної розробки та виготовлення. Вони відлиті зі склонаповненого поліаміду – безпечного і негорючого матеріалу. Кузови тролейбусів – з низьколегованої нержавіючої сталі з додатковим антикорозійним покриттям і облицьовані алюмокомпозитними панелями (заводська гарантія на кузов – 20 років)», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів