Львів забудовують цілими кварталами

15:33 12 липня 2024 р.

Фото до новини

На вулиці Персенківка планують спорудити багатофункційний комплекс з офісами і функціями обслуговування населення та апартаментами.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

На вул. Персенківка, 2 у Львові ТДВ «Львівський завод будівельних виробів» та ТОВ «Смартпробуд» планують збудувати комплекс багатофункційних будівель. Тут будуть офіси, об’єкти культурного призначення, побутового обслуговування населення та дитсадок короткотривалого перебування. Також у комплексі передбачено створення перехоплювального паркінгу. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев сьогодні, 12 липня, під час засідання виконкому Львівської міської ради.

Читайте такожПід Голоском два кооперативи збудують новий житловий комплекс на 245 квартир. З пільгами

«Тут планується сформувати такий багатофункційний комплекс з офісами і функціями обслуговування населення та апартаментами. В майбутньому поруч планується будівництво офісних будівель з іншого боку вулиці Персенківка. А також відновлення промисловості на прилеглих ділянках.

Для обслуговування працівників і для молодих сімей в тому числі працівників ІТ-сфери, які працюють в офісах, передбачено такий змішаний об’єкт. Тут сформовано громадські простори, вулиці та площі. Передбачено заїзд для пожежної машини з належним проїздом територіями по всьому комплексу», – розповів Антон Коломєйцев.

Також в комплексі передбачено великий дворівневий паркінг на 750 паркомісць, що значно більше, аніж потреба комплексу. Паркінг проте виконуватиме перехоплюючу роль, тож люди, які заїжджають з вул. Стрийської, зможуть  залишити тутавтівку і  рухатися далі громадським транспортом.

Читайте такожУ Львові скасували мораторій на будівництво у мікрорайоні Під Голоском

«Ми отримали гарантійний лист про те, що підприємці планують забезпечити наявність медичних, освітніх, культурних, спортивних та соціально-побутових функцій, які забезпечить потреби даного комплексу та якими зможуть скористатись інші мешканці району та працівники підприємств. Під час реалізації набір даних функцій та потреби у їх площах планують детально узгодити з відповідними підрозділами міської ради. Також в майбутньому будуть координувати перерозподіл цих площ в разі змін функціонального призначення», – зазначив Антон Коломєйцев.

Також забудовник планує долучитись до створення і реалізації соціально-економічних проєктів покращення інфраструктури району і міста. Підприємці мають намір сплатити пайовий внесок, який діяв раніше.

Читайте також: У мерії Львова згадали, що забудовник житла мав спорудити садки та школи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів