Львів цьогоріч витратив на армію 210 млн грн: що купували

16:41 18 липня 2023 р.

Фото до новини

У 2023 році Львівська громада перерахувала на потреби Збройних Сил України 210 мільйонів гривень. Ще частина коштів проходить процедуру фінансування або на стадії закупівель. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Загалом у бюджеті на 2023 рік на підтримку ЗСУ було передбачено пів мільярда гривень. На останній сесії міської ради депутати підтримали пропозицію про передбачення додаткових 100 млн грн. Всі видатки здійснюються в межах загальноміської програми підтримки ЗСУ, ініційованої міським головою та головами всіх фракцій», - зазначає Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Зазначимо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Нещодавно захисникам передали розвідувальні безпілотні авіаційні комплекси «МАРА», термінали Starlink, портативні радіостанції та квадрокоптери, планшети й захисні чохли та карти пам’яті, автомобіль, а також банно-пральний комплекс та авто для медичної служби.

Львів передав мікроавтобус для медичної служби 103-ї бригади

Забіг на підтримку ЗСУ та нове авто для військової частини: головне за добу

Львівська міськрада замовила на 4 млн грн безпілотних авіаційних комплексів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів