Львів ремонтуватиме дороги у Сихові у 2015 році

07:36 24 грудня 2014 р.

Фото до новини

Учора міський голова Львова Андрій Садовий на зустрічі з громадою міста на стадіоні"Арена Львів" розповів про ремонт дорожньої інфраструктури у цьому році та назвав вулиці, які планують відремонтувати у 2015 році.

«Цього року, ремонтуючи дороги, ми не мали таких темпів, як у попередні роки. І це можна зрозуміти, адже є питання війни і питання роботи казначейства, але певний об’єм роботи ми виконали. Це є вул. Куліша, вул. Митрополита Андрея, вул. Зернова, вул. Дорога Кривчицька, частину вул. Сахарова зробили, частину вул. Шевченка. Збудували нову дорогу між вул. Б.Хмельницького та Кукурудзяною. Також у цьому році ми зробили важливі розв’язки – на вул. Кульпарківська – Наукова, вул. Дж. Вашингтона – Зелена, вул. Під Дубом – Джерельна і біля 8-ї лікарні на вул. Раковського.

У наступному році плануємо відремонтувати вул. Сихівську, вул. Героїв УПА, пр. Червоної Калини, треба завершувати вул. Бандери, вул. Мечникова.

У рамках співпраці з ЄБРР ми також маємо завершити ремонти доріг по 6-му трамвайному маршруту. Це є вул. Гайдамацька, Хмельницького, до Промислової. Ці роботи ми плануємо закінчити до кінця наступного року», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також міський голова наголосив, що в цьому році виконано великий обсяг робіт з ремонту хідників та внутрішніх дворів.

«Якщо в минулі роки більшу увагу звертали на дороги, то зараз велику увагу звертаємо на ремонти хідників. У цьому році ми відремонтували близько 70 тис. м. кв хідників. Ми почали замощувати наші двори плиткою, таких двориків стало дуже багато у всіх районах міста, ця робота буде продовжуватись. Що цікаво, тут ми маємо співфінансування самих мешканців, які також долучаються. Власне, там де люди готові долучатися, ті двори ми ремонтуватимемо в першу чергу», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів