Львів – 80-й у рейтингу найпопулярніших міст світу, – ЛМР

14:30 10 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/euromonitor

Львів – єдине місто України, яке потрапило в щорічний рейтинг туристичних дестинацій світу «Euromonitor International».

Про це повідомили в понеділок, 10 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також уточнили: «Львів посів 80-ту позицію в рейтингу найпопулярніших міст світу за оцінкою чисельності притоку міжнародних туристів. У першій п’ятірці рейтингу – Гонконг, Бангкок, Лондон, Сінгапур і Макао. Слідом за Львовом – зокрема, Франкфурт, Порто, Стокгольм та ще багато великих міст».

«За класифікацією «Euromonitor International», міжнародні туристи – це люди, які перебувають в іншій країні принаймні впродовж 24 годин, але не більш як 12 місяців. Метою подорожі може бути як бізнес, так і відпочинок, відвідини друзів чи родичів тощо», – поінформували також у ЛМР.

«Міжнародна компанія «Euromonitor International» – світовий лідер в галузі глобальної стратегічної інформації та аналітичних досліджень за окремими галузями, країнами і споживачами. Ця незалежна компанія світового рівня, що базується в Лондоні, спеціалізуються у сфері міжнародних стратегічних досліджень споживчих ринків», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів