ЛОДА запропонувала обласній раді збільшити обсяг бюджету Львівщини на 309,3 млн. грн

12:32 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: drohobych.com.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, її департамент фінансів підготував зміни до показників обласного бюджету на 2014 рік, які вже передані обласній раді для розгляду й затвердження на черговій сесії.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 8 грудня, що ЛОДА запропонувала обласній раді збільшити обсяг бюджет уЛьвівщини на 309,3 млн. грн. У повідомленні також конкретизують:

«Департамент фінансів облдержадміністрації підготував зміни до показників обласного бюджету на 2014 рік, які після схвалення обласною державною адміністрацією передані обласній раді для розгляду і затвердження на черговій сесії», – повідомив директор департаменту Олег Демків. Він зазначив, що за результатами розгляду постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності облради, загалом обсяг обласного бюджету збільшується на 309,3 млн. грн.

«З них за рахунок збільшення розміру субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості в тарифах на теплову енергію на суму 364,2 млн грн та додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на суму 134 млн грн., зменшення субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам для надання пільг та житлових субсидій на суму 103,5 млн. грн. та виплату державних допомог на суму 85,9 млн. гривень», – конкретизував О. Демків.

За словами директора департаменту фінансів ОДА, уточнення показників обласного бюджету проводиться шляхом їх раціонального перерозподілу з метою вирішення найгостріших соціальних питань. «За клопотаннями головних розпорядників коштів обласного бюджету, збільшуються видатки на проведення індексації заробітної плати працівників деяких обласних бюджетних установ і нарахування єдиного соціального внеску, виплату пільгових пенсій, оплату спожитих енергоносіїв у зв’язку із зростанням тарифів, придбання медикаментів і виробів медичного призначення, зокрема для проведення процедур діалізу та забезпечення ліками хворих на цукровий діабет (інсуліном), виплату допомоги на догляд за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу внаслідок зростання чисельності одержувачів допомоги тощо», - підсумував О. Демків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів