Козицький заявив, що біатлонне стрільбище та лижеролерні траси за 96 млн грн на Львівщині почекають

23:41 8 вересня 2023 р.

Фото до новини

У Новояворівську на Львівщині не реконструюють біатлонне стрільбище та лижеролерні траси. Договір щодо цього не був підписаний.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Уже другий рік весь український народ протистоїть повномасштабному вторгненню poсіян. Ми маємо бути згуртовані як ніколи. І всі разом працювати на перемогу!

Саме тому договір щодо реконструкції біатлонного стрільбища та лижеролерних трас Львівського обласного центру олімпійської підготовки у місті Новояворівськ так і не був підписаний.

Вони почекають. Ці кошти – 1 млн грн з обласного бюджету та 9 млн грн з бюджету Новояворівської ТГ, які були передбачені на цей рік, зараз краще спрямувати на медичне чи соціальне забезпечення жителів Львівщини.

Вірю, що після нашої перемоги всі разом урочисто відкриємо ще не одну арену!",- наголосив Козицький.

Нагадаємо, 26 липня 2023 року Львівська обласна військова адміністрація оголосила тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища та лижеролерних трас Львівського обласного центру олімпійської підготовки у місті Новояворівськ на сайті Prozorro. Вартість реконструкції — понад 96 млн грн.

Згідно з умовами тендеру переможець повинен завершити роботи до 31 грудня 2024 року. Участь у ньому взяла одна організація — товариство з обмеженою відповідальністю "Житло БудСервіс".

10 серпня тендерна комісія розкрила пропозицію цього учасника і повідомила, що оприлюднить своє рішення упродовж 20 днів.

Громадський активіст і волонтер Святослав Літинський у суботу пообіцяв вийти на поодинокий пікет під Львівську обласну державну адміністрацію з протестом проти мільярдних некритичних витрат в країні.

Літинський каже, що обурений тим, як використовують сплачені державі податки. Саме це спонукало його створити петицію, в якій він просив Кабінет Міністрів обмежити витрати, які не допомагають нам зараз обороняти державу або не вирішують критичних потреб. Цю петицію підписали понад 25 тисяч українських громадян.

Замість дронів для ЗСУ держава інвестує у дорогу на приватний курорт, лижеролерну трасу, спортивну їдальню

Фонтани зачекають: Зеленський відреагував на скандали з видатками бюджетів

Садовий визначив, на що з гаманця Львова даватимуть гроші

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів